Wil jij je AFAS omgeving optimaal gebruiken?

Bespaar jaren aan opleidingen, wisselende consultants en te dure tijdelijke oplossingen.

<a href=”https://calendly.com/josloock/gratis-consult-60-min” class=”pb-btn orange-light”>Plan gesprek</a>

 

 

<a href=”https://calendly.com/josloock/gratis-consult-60-min?embed_domain=www.procesbouwers.nl&embed_type=Inline&hide_event_type_details=1&hide_gdpr_banner=1&background_color=ffffff&text_color=000000&primary_color=fd1212&month=2023-12

 

view-source:https://calendly.com/rocketleadsnl/kennismaking-20m?embed_domain=www.rocketleads.nl&embed_type=Inline&hide_event_type_details=1&hide_gdpr_banner=1&background_color=ffffff&text_color=000000&primary_color=fd1212&month=2023-12

Bespaar jaren tijd & kosten

Wij hebben ons jaren verdiept in AFAS zodat jij dat niet hoeft te doen.

Mis geen updates

We delen alle belangrijke updates en wat dat voor jouw organisatie betekent.

Ontdek verborgen kennis

Het is tijd om AFAS écht volledig te benutten, we delen alle trucjes.

“Voor de software van AFAS heb je een mentor nodig die je helpt met tijd winnen en up-to-date blijven. Alleen bij problemen een consultant inschakelen is niet slim. Je moet het dak repareren als de zon schijnt – en wij pakken gelijk de fundering mee.”

Jos Loock

Oprichter, Proces Bouwers

Meest gestelde vragen

Is AFAS Geheimen voor mij interessant?

Als jij AFAS voor je werk gebruikt of maar enige invloed hebt op de inrichting van AFAS, dan 100%! Weet jij bijvoorbeeld hoe je eenvoudig Power BI koppelt aan AFAS?

Waarom moet ik mij aanmelden?

Om jezelf jaren tijd te besparen, de beste inrichtingen te ontdekken én op de hoogte te blijven van de belangrijkste updates.

Waarom is AFAS geheimen gratis?

Omdat wij op missie zijn om van Nederland het meest geautomatiseerde land van de wereld te maken. Wij geloven dat kennis daarvoor vrij beschikbaar moet zijn. 

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Je kan je altijd met één klik uitschrijven.
Maar dan mis je wel alle geheimen… 😉

Wat is AFAS Geheimen precies?

Dat is een geheim.
Nou vooruit, AFAS Geheimen is alles behalve een nieuwsbrief. AFAS Geheimen is bedacht met het doel om iedereen zelfstandig AFAS-expert te maken. Wij delen onze beste geheimen in een wekelijkse e-mail (die wij nergens anders delen).

AFAS Geheimen Logo