Wat is de AFAS Pocket App en waarom moet je deze gebruiken?

18 jul 2023

Wat is de AFAS Pocket App en waarom moet je deze gebruiken?

Waarom wordt de AFAS Pocket App steeds vaker gebruikt door bedrijven, en waarom zou ook jij deze moeten gebruiken? Ondanks het feit dat er al 2 miljoen AFAS-gebruikers zijn, merken we dat een groot deel van hen de Pocket App nog niet gebruikt. Deze app biedt echter onmisbare voordelen die de efficiëntie en productiviteit binnen een organisatie aanzienlijk kunnen verhogen.

De AFAS Pocket App brengt een revolutie teweeg in bedrijfsautomatisering door onze werkwijze te transformeren naar beter tijd- en energiebeheer. Dit stelt teams in staat zich te concentreren op hun kerncompetenties en taken die bijdragen aan de organisatiedoelen. De app is bijna onmisbaar geworden voor de organisaties die wij hebben geholpen met implementatie, aangezien het de efficiëntie verhoogt, dagelijkse processen stroomlijnt en teams helpt om hun volledige potentieel te benutten.

Maar wat is de AFAS Pocket App precies? Dit is een app ontworpen om de administratie te stroomlijnen, zodat jij je kunt richten op je kerntaken. Met de AFAS Pocket app regelen medewerkers de belangrijkste taken en HR-zaken eenvoudig via hun telefoon of tablet. Of het nu gaat om het aanvragen van verlof, het raadplegen van loonstrookjes of andere essentiële functies, alles is slechts een paar tikken verwijderd, waar ze ook zijn.

Eén van de grootste pluspunten van de AFAS Pocket App is de automatisering van administratieve taken. In een omvangrijke onderneming kan administratie complex en tijdrovend zijn. Door deze processen te automatiseren, houdt het team meer tijd over voor kerntaken die waarde toevoegen aan het bedrijf.

Wil jij meer weten over de Pocket App? Plan dan een gratis uur consultancy aan bij Proces Bouwers! Dan kijken we samen waar de kansen liggen binnen jouw organisatie.

Hulp nodig, ook na het lezen van het artikel?

AFAS Consultancy

Stijn van Heugten

Consultant

Krijg gratis toegang tot alle AFAS Geheimen!

Ontwikkel jezelf in slechts 3 minuten per week.

Je ontvangt nu succesvol de AFAS Geheimen!