Onze diensten

Jouw bedrijfsprocessen, onze prioriteit

 

✅ 150+ jaar ervaring

✅ Voor elke situatie een oplossing

✅ Gecertificeerde AFAS Partner

Bekijk aanbod

Maatwerk inrichting

De bedrijfsprocessen van een organisatie optimaliseren neemt tijd in beslag. De software van AFAS kan groot, complex en overweldigend overkomen. Ook niet heel gek, aangezien er zo ontzettend veel mee kan. De systemen zijn multifunctioneel. Dit betekent dat de software perfect is in te richten voor de behoeften van jouw bedrijf.

Optimaal gebruik 

Alle systemen van AFAS zijn op elkaar ingericht. Eenmaal correct geoptimaliseerd, werkt het als een automatische machine. Hier komt wel het een en ander bij kijken. Er zijn talloze functionaliteiten, plug-ins, extensies en updates. Om nog niet eens te spreken over alle data die een willekeurig systeem kan tonen. We begrijpen het. AFAS kan overweldigend zijn. 

Mentorschap 

Met AFAS Consultancy als dienst krijg je een AFAS Mentor op locatie. Iemand die binnen rap tempo helpt om alles goed in te richten. Op basis van de bedrijfsbehoefte en geheel ondersteunend aan de bedrijfsprocessen. We zijn geen standaard consultants, maar specialisten met een helpende rol.

Interesse in AFAS Mentorschap?

Kom direct met ons in contact

Of laat jouw bericht hieronder achter.

Wat ons uniek maakt

Vakmanschap en kwaliteit

Wij werken enkel met de allerbeste specialisten in de markt. Vakmensen die maximale kwaliteit meebrengen. Wij maken van organisaties geen opleidingsplek voor onszelf, maar leiden jouw mensen op on the job.

Menselijk en praktisch

Onze specialisten kennen niet alleen elk knopje in AFAS. Zij weten hun kennis op de meest praktische manier toe te passen.

Maatwerk zonder meerprijs

Doordat wij optimaal georganiseerd zijn betaal je bij ons geen euro meer dan bij een ander.